Παρασκευή 9 Νοεμβρίου 2012

Οικογένεια.

         Ο θεσμός της οικογένειας είναι ιερός.Ανέκαθεν ήταν.Έτσι μας έμαθαν οι γονείς μας και οι διδαχές μας από την ιστορία.Έτσι πιστεύαμε μέχρι τώρα και πορευόμασταν.Προσπαθούσαμε να δημιουργήσουμε οικογένεια, να αποκτήσουμε παιδιά και να τα αναθρέψουμε σωστά.Σε αυτό μέχρι ενός σημείου ήταν αρωγός και το κράτος.Υπήρχαν διάφορες παροχές και επιδόματα, πολύμηνες άδειες (ειδικά στους; δημόσιους υπαλλήλους) προκειμένου να βοηθηθούν οι οικογένειες.
         Αυτό εξάλλου ήταν βασική αρχή και του Συντάγματος.Το άρθρο 21 αναφέρει επί λέξει:
Παρ.1:Η οικογένεια, ως θεμέλιο της συντήρησης και προαγωγής του Έθνους, καθώς και ο γάμος, η μητρότητα και η παιδική ηλικία τελούν υπό την προστασία του Κράτους.
Παρ.2:Πολύτεκνες οικογένειες, ανάπηροι πολέμου και ειρηνικής περιόδου, θύματα πολέμου, χήρες και ορφανά εκείνων που έπεσαν στον πόλεμο, καθώς και όσοι πάσχουν από ανίατη σωματική ή πνευματική νόσο έχουν δικαίωμα ειδικής φροντίδας από το Κράτος.
Παρ.3:Το Κράτος μεριμνά για την υγεία των πολιτών και παίρνει ειδικά μέτρα για την προστασία της νεότητας, του γήρατος, της αναπηρίας και για την περίθαλψη των απόρων.
Παρ.4:Η απόκτηση κατοικίας από αυτούς που τη στερούνται ή που στεγάζονται ανεπαρκώς αποτελεί αντικείμενο ειδικής φροντίδας του Κράτους.
Παρ.5:Ο σχεδιασμός και η εφαρμογή δημογραφικής πολιτικής, καθώς και η λήψη όλων των αναγκαίων μέτρων αποτελεί υποχρέωση του Κράτους. 
Παρ.6:Τα άτομα με αναπηρίες έχουν δικαίωμα να απολαμβάνουν μέτρων που εξασφαλίζουν την αυτονομία, την επαγγελματική ένταξη και τη συμμετοχή τους στην κοινωνική, οικονομική και πολιτική ζωή της Χώρας.

         Αυτά λέει το Σύνταγμα.και σήμερα τι βλέπουμε;Με το τελευταίο και επαχθέστατο μνημόνιο που πέρασαν οι προδότες του ελληνικού έθνους έχουμε:
Παρ.1:Μην παντρεύεστε αφού το επίδομα 10% κόβεται.Δεν υπάρχει κανένα κίνητρο πλέον για γάμο.Επίσης κόβεται και το επιπλέον αφορολόγητο για τα παιδιά με αποτέλεσμα η πολιτεία να μην προστατεύει την οικογένεια.
Παρ.2:Οι πολύτεκνες οικογένειες θα επιβαρυνθούν τουλάχιστον με 1.000 € φόρο βάσει της κατάργησης του αφορολογήτου.Οι αναπηρικές συντάξεις έχουν μειωθεί για τα καλά.Αυτό κυρίες και κύριοι αποτελεί ειδική φροντίδα του Κράτους.
Παρ.3:Το κράτος βάζει χαράτσια πλέον και στην υγεία.Δεν υπάρχει πλέον δωρεάν υγεία.Γιατί και άπορος να είσαι θα πρέπει να πληρώσεις.Από 25 ευρώ στην εισαγωγή μέχρι τα φάρμακά σου.Και αυτό αποτελεί ειδική φροντίδα του κράτους. 
Παρ.4:Εδώ γελάνε και οι πέτρες παιδιά.Μια ματιά μόνο στα χαράτσια να δει κανείς που έχουν οδηγήσει ένα σωρό κόσμο στο στάδιο της υπερχρέωσης αφού αδυνατούν να καλύψουν τις δόσεις και οι τράπεζες θα τους πάρει τα σπίτια.Αυτό λέγεται και ειδική φροντίδα του Κράτους.
Παρ.5:Να απαλοιφθεί ο όρος "δημογραφική πολιτική" αφού υποχρέωση του Κράτους προς τους ξένους δανειστές είναι ο εκφυλισμός και η εξαφάνιση του ελληνικού πληθυσμού.
Παρ.6:Χαχαχαχαχα...Τίποτα άλλο σε αυτό. 

3 σχόλια: