Τετάρτη 14 Νοεμβρίου 2012

Για να μην μας πιάσουν κορόιδα.

        Παιδιά τα λέμε από τώρα για να μην λέτε μετά ότι δεν τα ξέραμε.Πριν ακόμα στεγνώσει το μελάνι στον προυπολογισμό και πάρουμε τα λεφτά έρχονται νέα μέτρα.Σε κάποια στιγμή και σε κάποια αποστροφή του λόγου της στην συζήτηση για το νέο μνημόνιο το είπε η Παπαρήγα."Θα έρθουν και νέα μέτρα μέχρι την άνοιξη του 2013".Τα γράφει αυτά το μνημόνιο.Για να βγούν όλοι οι προδότες που ψήφισαν τελικά και να πουν ότι λέει ψέμματα και αυτά είναι τα τελευταία μέτρα.
       Το προσχέδιο της νέας αξιολόγησης της Ευρωπαϊκής Επιτροπής που παρουσιάστηκε την Δευτέρα στο Eurogroup αναφέρει όμως ότι τα πρόσθετα μέτρα που πρέπει να πάρει η χώρα αγγίζουν τα 6,4 δισ. ευρώ και αναθεωρούν, λίγες ημέρες μετά την ψήφισή του, το μεσοπρόθεσμο πρόγραμμα, που έκανε λόγο για 4,5 δισ. ευρώ, τα οποία θα πρέπει να διευκρινιστούν την άνοιξη του 2013 μαζί με τη νέα επικαιροποίηση του μνημονίου.
       Δηλαδή παιδιά απαιτούνται πρόσθετα μέτρα 6,4 δισ. ευρώ που θα βρεθούν τον προσεχή Μάρτιο, με την νέα αξιολόγηση της τρόικας και θα τεθούν σε εφαρμογή το 2014-2016 και θα είναι πέραν όσων έχουν ήδη περιληφθεί στο πακέτο των 13,5 δισ. ευρώ για το οποίο έγινε μεγάλη «μάχη» 5 μηνών με όλες τις παραγωγικές τάξεις προκειμένου να οριστικοποιηθεί «ματώνοντας» τελικά την κοινωνία αλλά και την αγορά με επώδυνες περικοπές δαπανών και νέους φόρους.Φόρους που εν τέλει οι περισσότεροι από μας δεν θα είναι σε θέση να τους πληρώσουν γιατί απλώς δεν θα έχουν τα λεφτά.Φανταστείτε τώρα σε τι κατάσταση είμαστε και περιμένετε να βάλουν και άλλα 6,5 δισ.φόρους σε 5 μήνες....Θα εξαυλωθούμε παιδιά...
        Όποιος αντέξει...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου