Δευτέρα 3 Σεπτεμβρίου 2012

Ο Αθανάσιος Διάκος σουβλατζής.

    Διαβάστε αυτό το άρθρο πολύ προσεκτικά και αν δεν ξεράσετε να μην λένε Στάθη.Αυτή η τύπισσα λοιπόν που μεγάλωσε στην κηφισιά από ευκατάστατη οικογένεια το "παίζει" τώρα ηθοποιός, σκηνοθέτης και συγγραφέας.Για να μας το αποδείξει ανέβασε αυτό το έκτρωμα που αποτελεί αυτή παράσταση.Σε αυτήν λοιπόν παρουσίασε τον ήρωα της Επανάστασης ως βαρύμαγκα ιδιοκτήτη σουβλατζίδικου με τζιν και τσαρούχια, που βρίζει και δέρνει τη γυναίκα του επειδή τη ζηλεύει, ώσπου εκείνη τελικά τον απατά με Κούρδο λαθρομετανάστη.Στο τέλος σκοτώνει την έγκυο γυναίκα του σε ένα έγκλημα πάθους.Δηλαδή παιδιά μιλάμε για μυθικό έργο έτσι; Και ποιός γαμημένος χρηματοδότησε αυτήν την παράσταση -γιατί έχει πάρει επιχορήγηση, oh yes...- με χρήματα του ελληνικού λαού; Κόβουν από τους μισθούς και συντάξεις ακόμα και των αναπήρων πολέμου για να τα δώσουν σε αυτήν την κατίνα από τα βόρεια προάστια που δεν έχει τι να κάνει στον ελεύθερο χρόνο της και είπε να ξεφτιλίσει τον ήρωα της Επανάστασης;
    Αλλά έχει και άλλο.Όπως αναφέρει παρακά τω το άρθρο και κάνω quote "Όπως δήλωσε σε άρθρο της, «Κάθε κόρη Έλληνα είναι καλό να πάει με έναν μαύρο. Οι Έλληνες όμως είναι ακόμα ρατσιστές και θέλουν να διαιωνιστεί η δική τους φάτσα, ο δικός τους κ… κι ας είναι δύο επί δύο». Ενώ συμπληρώνει «Δεν έχει σκεφτεί ποτέ ο Έλληνας πατέρας “μακάρι την κόρη μου να την γ… ένας ωραίος μαύρος, να βγει και το εγγονάκι ωραίο. Όοοοχι! Προτιμάει να διαιωνίσει τη φάτσα του, προτιμάει το εγγονάκι του να γίνει 1,50 μ. στο ύψος αλλά να του μοιάζει»."
   Τι λες μωρή παλιο-λινάτσα;Ποιός σου είπε ότι μπορείς να βρίζεις τους ήρωες το 21 με αυτότον τον επαίσχυντο τρόπο και μετά να μας κάνεις και μαθήματα ευγονικής;Αν γουστάρεις μπορείς να οργανώσεις ένα ωραίο όργιο με όλους τους λαθρομετανάστες να σε πάρουν παρτούζα αλλά μην μας δίνεις και συμβουλές.Και εγώ μωρή καριόλα είμαι πατέρας και έχω κόρη και με τα λεγόμενά σου είμαι πάρα πού θιγμένος.Ας αναλάβει ένας εισαγγελέας την περίπτωση της άμεσα να κατέβει πρώτα η παράσταση,να επιστρέψει την επιχορήγηση και μετά να κληθεί και για αυτές τις δηλώσες της για προσβολή του κοινού αισθήματος.
     Και επιτέλους όποιος ήταν να πάει σε καμμία παράστασή της ας μην το κάνει και ας σκεφτεί τις συνέπειες των πράξεων του.Άντε γιατί με την πολλή ελευθερία έχει καταλυθεί κάθε ιερό και όσιο σε αυτήν την ιερή χώρα.

1 σχόλιο:

  1. όταν η αγαμία γίνεται κουλτούρα, δεν υπάρχουν και πολλά να πεις...αλλιώς λέγεται, πώς να πω κάτι, οτιδήποτε προκειμένου να γίνω για λίγο διάσημη...η ξεφτίλα στο απόγειό της...
    ο μέγας Αθανάσιος Διάκος εννοείται ότι δεν ταρακουνιέται από τέτοιες σερβιέτες...
    ε ρε σανίδα βρεγμένη που σας χρειάζετε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή