Δευτέρα 13 Αυγούστου 2012

Τα χάπια μου......

      Απολαυστικότατη είδηση.Τι έγινε μωρή βλαχάρα;Έχεις να κάνεις χαμάμ,σάουνα και θεραπεία μe φύκια 3 μήνες και δεν αντέχεις;Έχεις να κατασπαταλήσεις το δημόσιο χρήμα και τα λεφτά των ελλήνων φορολογουμένων εδώ και 4-5 μήνες και αγχώθηκες και πήρες χάπια;Μακάρι να κάτσετε πολλά-πολλά χρόνια στη στενή εσύ και ο αντρούλης σου μπας και καταλάβετε τι κακό κάνατε.
      Να μην ξεχάσω να αναφέρω και την δήμευση της περιουσίας σας που πρέπει να γίνει άμεσα.Το μόνο που πληρώνει χωρίς να φταίει είναι το παιδί σας.Αλλά από την μια, καλά που τα περνάει τώρα γιατί έτσι θα ανδρωθεί καλύτερα βλέποντας την άγρια πλευρά του κόσμου αυτού.Αν ήταν μεγαλωμένος μέσα στα πλούτη και στη χλιδή θα γινότανε ένας σνομπ της καλής και υψηλής κοινωνίας.Όχι ότι τωρα θα πεινάσει, αλλά θα καταλάβει ότι όλα τα πράγματα στη ζωή έχουν αντίκτυπο.Θα μάθει το καλό και το κακό, το σωστό και το άδικο.Το έντιμο και το παράνομο.Αν έχει και σωστούς ανθρώπους δίπλα του τότε θα βγεί ένας καλός άνθρωπος.Γιατί αν συνέχιζε στον ίδιο δρόμο που βαδίζανε οι γονείς του θα καταστρεφότανε το παιδί...
     Όσο για την μάνα ας τα λουστεί τώρα τα φύκια και τα άλατα του μπάνιου.Που είχε το θράσος να δηλώνει ότι ξόδευε όσο και μια μέση ελληνίδα νοικοκυριά με μια άλφα οικονομική άνεση...

3 σχόλια:

  1. τα φύκια μαλακώνουν τον κώλο...κάτι ξέρει ο Άκης κολλητέ...λίγα με τη Βικούλα έτσι??? είναι κάτι σαν την πουτάνα που βιάζουν όλοι τσάμπα...εγώ είμαι μαζί της...γιατί, και μέσα που είναι, δεν έχει αλλάξει κάτι έξω, με πιάνεις??? δηλαδή, καλύτερα να είναι έξω, να μη νομίζουν μερικοί ότι έχουμε και κράτος...απλά επικοινωνιακό θύμα είναι και αυτή, ένα πιονάκι ήταν, αλλά τα γαργαλιστικά φύκια, ωραία πληρώνονται, έτσι Βλαχούλα, έ συγνώμην, Βικούλα ήθελα να πω (έλα αηδίες...)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πέντε αγχολυτικά μόνο; και την πήγαν νοσοκομείο; εγώ, για να αντιμετωπίσω τους εμετικούς, που μου μιλάνε κάθε μέρα για τα νέα πακέτα μέτρων, παίρνω τουλάχιστον έξι κάθε 12 ώρες και ΔΕΝ πάω στο νοσοκομείο! Φαίνεται ότι η χλιδάτη ζωή σε κάνει μαλθακό! (Αλήθεια, ποιος την προμηθεύει αγχολυτικά, μέσα στη φυλακή; γελάσαμε πάλι...)
    http://www.dimiscon.blogspot.gr/2012/04/blog-post_30.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. σε ευχαριστώ φίλε για το σχόλιο σου.
    σε λίγο θα περάσει στα βαριά χάπια μέχρι να φέρουν στην πτέρυγά της κανέναν μαύρο οπότε θα καλοπε΄ρασει και κυριολεκτικά και μετά δεν θα θέλε να φύγει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή