Παρασκευή 22 Ιουνίου 2012

Κυβέρνηση Τσαμάρα

      Με τις υγείες μας παιδιά και καλώς μας μπήκε.Η νέα κυβέρνηση εννοώ...Όπως πάντα ο αγαπητός μας Μπένυ έπεσε μέσα στις προβλέψεις του όταν δήλωνε αυτό.Η νέα κυβέρνηση θα απαριθμεί 39 (!!!!!) παρακαλώ στελέχη -17 υπουργούς και 21 υφυπουργούς- σαν έτοιμοι από καιρό,σαν άρπαγες να καταβροχθίσουν και αυτοί ότι απέμεινε από τον κρατικό κορβανά.
      Όλοι τους είναι ένας και ένας.Να αρχίσουμε από τον Ρουπακιώτη που αφιέρωσα και ειδικό ποστ για αυτόν τον καραγκιόζη και πως βόλεψε την συντεχνία του, τους δικηγόρους;Ανταμείφθηκε για αυτο με συνέχιση του θεάρεστου έργου του.
       Υπουργοποιήθηκε επίσης ο Αβραμόπουλος.Μέγας τρόμπας, παιδιά, της πολιτικής και της διπλωματίας.Το μόνο που έχουμε να θυμόμαστε από αυτόν είναι το χριστουγεννιάτικο δέντρο που έφτιαχνε όταν ήταν δήμαρχος Αθηναίων.Όσο μεγάλωναν οι φιλοδοξίες του, άλλο τόσο μεγάλωνε και το δέντρο.
       Άλλος μεγάλος βλάκας ο Παναγιωτόπουλος.Μιλάμε το άτομο έχει σπάσει κάθε ρεκόρ ηλιθιότητας.Και σαν δημοσιογράφος ήταν τρόμπας, αλλά σαν πολιτικός είναι ανύπαρκτος.Επειδή υποστήριξε τον Τσαμάρα δίκαιως κέρδισε την θέση του γλείφτη.
      Επόμενος μεγάλος πολιτικός άντρας ο Λυκουρέντζος.Εδώ η επιστήμη σηκώνει ψηλά τα χέρια.Δεν πρέπει να έχει ξαναπεράσει από την Βουλή τόσο ανίκανο άτομο (και ναι,στην λίστα βάζω και τους Παπακωνσταντίνου και Παπανδρέου).Δεν έχει κάνει απολύτως τίποτα τόσα χρόνια που είναι βουλευτής.Εξακολουθεί όμως να απομυζεί τον ελληνικό λαό με 100.000 € που παίρνει τον χρόνο σαν βουλευτική αποζημίωση.
      Άλλη τυχάρπαστη η Όλγα Κεφαλογιάννη.Το μόνο που πραγματικά έχει σε αφθονία είναι μεγάλα στήθη.Κατά τα άλλα την βόλεψε πριν πεθάνει ο μπαμπάκας της και την έβαλε στις λίστες από τις οποίες εμφανίστηκαν αρκετοί (δεν θέλω να τους χαρακτηρίσω) που την ψηφίσανε.Είναι 2 τετραετίες βουλευτής και η μόνη πρόταση νόμου που έφερε προς συζήτηση στην ολομέλεια ήταν να χτιστεί το γήπεδο του Παναθηναικού στον Ελαιώνα.Και ναι, αγαπητοί φίλοι, αυτό το πρότεινε πριν μερικούς μήνες.Μέσα στην κρίση το μόνο που την ένοιαζε ήταν το γήπεδο...
    Έχει και άλλα μπουμπούκια η κυβέρνηση όλα ένας και ένας...Βασικά έχει πολλούς συνεργάτες του Τσαμάρα οι οποίοι τον στήριξαν στην μάχη του με την Ντόρα.Έχει ακόμα στελέχη που τον ακολουθήσανε στην ΠΟΛ.ΑΝ. και μετά επιστρέψανε μαζί του στην ΝΔ (βλέπε Σταμάτης).Για τέτοια άτομα μιλάμε....Με σταθερές αξίες.
       Είναι που δήλωνε ο Τσαμάρα ότι η νέα κυβέρνηση θα αποτελείται από υπουργούς που δεν θα είναι βουλευτές....ΧΑΧΑΧΑΧΑ..Όλοι τους είναι βουλευτές...Όσοι τουλάχιστον είναι της ΝΔ...
Γειά σου ρε Τσαμάρα...Καλά ξεκίνησες με τα ψέμματα...Οι ντομάτες έρχονται....

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου