Παρασκευή 27 Απριλίου 2012

Η δυσκολότερη δουλειά.

   Όλοι μας έχουμε δουλέψει σκληρά σε εργασίες που απαιτούσαν και πνευματικές αλλά και κατά καιρούς χειρωνακτικές εργασίες.Πολλές φορές είχαμε να δώσουμε λόγο για τα πεπραγμένα μας σε κάποιον προιστάμενο.Υπάρχει όμως μια δουλειά που είναι απείρως δυσκολότερη.Γιατί έχει τεράστιες ευθύνες και δίνεις λόγο σε πολλούς.Απαιτεί συνήθως κάποιο πανεπιστημιακό υπόβαθρο και πολλή πνευματική προσπάθεια.Αυτή είναι η δουλειά του βουλευτή.Ναι, αγαπητοί μου φίλου.Δεν σας κοροιδεύω.Και για να σας το αποδείξω παραθέτω φωτογραφία που αποδεικνύει ότι χρειάζεται σημαντική πνευματική υποστήριξη αυτή η δουλειά και φαντασία πάνω από όλα.


     Ωπππππ...Συγγνώμη μάγκες.Δεν το ήθελα..Δεν είναι δυνατόν να γίνονται αυτά από την Έλσα Παπαδημητρίου.Προσβάλλει τους συνάδελφους της συλλήβδην.Θα προχωρήσω σε άλλη φωτογραφία για την αποκατάσταση της αλήθειας και να προβάλλω το έργο τους.Ιδού λοιπόν η επόμενη.


      Παιδιά κάτι γίνεται σήμερα.Ο δαίμων του υπολογιστή μου κάνει σαμποτάζ.Και εδώ μιλάμε για 2 βουλευτές που νομίζουν ότι είναι στο καφενείο.Την ώρα της εργασίας τους και κάνουν αυτά τα πράγματα;Ελάτε όμως...Πόσοι δεν έχουμε λουφάρει για λίγο στην εργασία μας;Παραθέτω και το τελευταίο ντοκουμέντο για να δείτε ότι αμείβονται για αυτά ακριβώς που παράγουν.



Τιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι;118.434,84 € μικτά;και ξέρετε ότι έχουν και φοροαπαλλαγές έτσι;Υπάρχει ειδικός κωδικός στην πρώτη σελίδα του Ε1 που αναφέρει να διαγραμμίσεις το τετραγωνίδιο αν είσαι βουλευτής.
       Λοιπόν για να κόψουμε την πλάκα αγαπητοί βολευτές (ναι καλά το διαβάσατε) θα σας κόψουμε τον κώλο.Δεν θα δουλεύουμε εμείς 10 ώρες την μέρα για 1.000 € για να λύνετε σταθρόλεξα εσείς με 100.000 € ετησίως.Γιατί όπως έλεγε και ο μεγάλος Τζιμάκος "η πολιτική είναι η πιο εύκολη δουλειά.εμείς βάλαμε 300 ΜΑΛΑΚΕΣ για να την κάνουν".

2 σχόλια:

  1. φίλε ΚΟΡΥΦΑΙΟ ΠΟΣΤ...
    τί να πω...έμεινα...
    καθάρματα...
    μια χούντα ρεεεεεεεεεεεε.....!!!!
    μια χούντα ΠΟΛΙΤΩΝ γίνεται????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ανάλαφρο και χιουμοριστικό φίλε μου.να γελάσει λιγάκι το χειλάκι μας γιατί με τόσα που συμβαίνουν γύρω μας θα σαλτάρουμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή