Δευτέρα 30 Ιανουαρίου 2012

A tribute to Chuck

         Όσοι από εσάς παρακολουθούσατε το Chuck θα ξέρετε ότι την Παρασκευή έπεσαν οι τίτλοι τέλους σε ένα από τα καλύτερα tv shows που έχω παρακολουθήσει.Το ταξίδι διήρκησε 5 χρόνια.Μέσα από πολλές αντιξοότητες και 3 φορές στο χείλος του γκρεμού και της μη ανανέωσης του από το κανάλι NBC χρειάστηκε την βοήθεια και την αρωγή των πιστών οπαδών της σειράς για να πέρνει κάθε φορά την ποθητή σε όλους μας ανανέωση.Το σήριαλ ήταν μαγευτικό.Ένα κράμα από κωμωδία στα καλύτερα της,δράμα όπου χρειαζότανε και μια ματιά στις ανθρώπινες σχέσεις και στις αξίες που πρέπει να μας διέπουν.Ένας ύμνος στην αγάπη και στην οικογένεια.
        Σε κάποια στιγμή της σειράς -στην δεύτερη σεζόν- και στο επεισόδιο Chuck vs the Best friend συνομιλούν ο chuck με την απόλυτη θεά sarah walker (κατά κόσμον yvonne strahovski) και ο chuck που σε εκείνη την περίοδο δεν ήταν ζευγάρι με την sarah της λέει για τον καλύτερο του φίλο morgan (και αυτό τον διάλογο τον αφιερώνω στον αδερφικό μου φίλο Γιάννη).
           Chuck: Look, Sarah, I don't have parents. I mean, not really. I don't talk about it because that's just the way things are now. But it wasn't always this way. Morgan was there the first day that my mom took off. He didn't say much because, honestly, what is a fifth grader supposed to say? But we sat there and split a cherry cheesecake and played Legend of Zelda all night long. And my dad, well that's a whole other story, but Morgan was there for that too. Morgan is more than just my best friend. He's my family. Before you got here, and long after you've gone, Morgan is my family.
    Κορυφαίος διάλογος για την πραγματική αντρική φιλία. Το show είχε πολλές τέτοιες στιγμές και ατάκες και ένα κορυφαίο cast.Το τοποθετώ στο top-3 όλων των εποχών μαζί με τα prison break και McGyver(τις πρώτες σεζόν).

Παραθέτω το cast της σειράς.

Φωτογραφίες από την απόλυτη θεά Yvonne Strahovski.


Goodbye Chuck.I will miss you.....



1 σχόλιο:

  1. συγκινήθηκα ρε φίλε...
    Chuck φοβερός!!! και ο Morgan, γαμώ τα άτομα...
    Πολύ όμορφη σειρά, και εμένα κάτι από τα παλιά καλά μου έκανε...
    τα λόγια του chuck για το morgan εκφράζουν απόλυτα νομίζω τη φιλία μας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή