Παρασκευή 27 Ιανουαρίου 2012

Τα ίδια σκατά παντού.

Όλοι μας λίγο -πολύ είχαμε ακούσει την είδηση των επικίνδυνων εμφυτευμάτων στήθους και το πως κάποιες από τις γυναίκες που έπεσαν θύματα της εταιρείας που τα παρήγαγε εμφάνισαν την επάρατη νόσο.Μετά από χιλιάδες εμφυτεύματα που πουλήθηκαν σε όλη την γη, οι γαλλικές αρχές έπιασαν τον εγκέφαλο και δημιουργό της εταιρείας Ζαν Κλοντ Μας.Τον οδήγησαν στην δικαιοσύνη και ήταν έτοιμοι να του απαγγείλουν κατηγορίες για ανθρωποκτονία εξ αμελείας αλλά κάτι άλλαξε στην πορεία και πλέον αντιμετωπίζει κατηγορίες για «πρόκληση τραυμάτων εξ αμελείας».Άκουσον-άκουσον.
Και όχι μόνο αυτό αλλά πλέον αφέθηκε έλευθερος με εγγύηση 100.000€. Τελικά και στο εξωτερικό τα ίδια σκατά συμβαίνουν.Για να μην λέμε για την Ελλαδίτσα μόνο και το δικονομικό μας σύστημα......Τελικά η ανθρώπινη ζωή για κάποιους κοστολογείται τόσο λίγο. Στη επόμενη ζωή όμως και όταν έρθει η ώρα της κρίσεως (που πιστεύω ότι υπάρχει) όλοι αυτοί θα λάβουν αυτό που πραγματικά δικαιούνται.

1 σχόλιο:

  1. μαμέν αρρώστησες???? ΑΓΑΛΜΑ έπρεπε να του κάνουν που έκανε τα σάπια πεσμένα βυζιά ελκυστικά και γέμισε χαρά τις παλάμες μας!!!
    πας καλούα???? αν δεν υπήρχε η σιλικόνη η πάμελα θα ήταν μια πλύστρα...!!! και τόοοοοσες άλλες...
    η σιλικόνη απογείωσε το βυζί, το έκανε ζουμερότερο, στρογγυλότερο, γαμιστερότερο, ισπανικότερο...
    εκτός άμα γουστάρεις πεσμένα και μικρά βυζιά...εγώ πάντως όχι

    ΑπάντησηΔιαγραφή